Ny Scenekunst Scenekunst Alt om musicalen The Phantom of the Opera – handling, plot, trivia med mere

Alt om musicalen The Phantom of the Opera – handling, plot, trivia med mere


Alt om musicalen The Phantom of the Opera - handling, plot, trivia med mere

I dette afsnit vil vi tale om musicalen The Phantom of the Opera. Vi vil tale om, hvad det er, hvem karaktererne er, og hvad der sker i historien.

Musicalen er baseret på en bog af Gaston Leroux. Den fortæller historien om et vansiret musikalsk geni ved navn Erik, der bor i kloakken under Paris og forelsker sig i en ung sopran ved navn Christine Daaé.

Hvad er de førende kvindelige karakterer?

Den førende kvindelige karakter i Phantom of the Opera er Christine Daae. Hun er forældreløs, som har en smuk stemme og får et stipendium for at studere på Paris Conservatory. Christine forelsker sig i det mystiske Fantom, der bor under operahuset og bliver hans protegée.

Den førende kvindelige karakter i Into The Woods er Rødhætte. Hun er en ung kvinde, som begiver sig ud på en farlig rejse for at bringe mad til sin bedstemors hus, da hun undervejs støder på en ulv.

Hvad er karaktererne i musicalen?

The Phantom of the Opera er en musical med musik af Andrew Lloyd Webber og tekst af Charles Hart. Musicalen er baseret på romanen Le Fantôme de l'Opéra af Gaston Leroux.

Historien følger en ung operasangerinde, Christine Daaé, der overtager sin afdøde fars stilling som solist ved Paris Opéra. Hun forelsker sig i og gifter sig til sidst med Raoul, Vicomte de Chagny. The Phantom of the Opera, en gådefuld skikkelse, der bor under Opéra Garnier, forelsker sig i Christine og bliver farligt besat af hende.

Hvad er historien om The Phantom of the Opera?

The Phantom of the Opera er en historie om kærlighed, besættelse og hævn. Det foregår i Paris på tidspunktet for den franske revolution.

Historien begynder med en vansiret mand, der lurer rundt i operahuset i Paris, forelsker sig i en operasanger og hellige sig at skabe en ny stjerne ved at træne hende. Hans besatte kærlighed fører til jalousi, som driver ham til hævn.

Hvad er tidsperioden for musicalen?

Musicalen er baseret på romanen "The Phantom of the Opera" af Gaston Leroux.

Historien foregår i Paris' operahus i begyndelsen af det 20. århundrede. Hovedpersonen, Christine Daaé, er en ung svensk sopran, som er understudium hos La Carlotta, en af operaens største stjerner. Da La Carlotta nægter at synge på åbningsaftenen, indtager Christine hendes plads og leverer en fantastisk præstation.

Hvad er din yndlingssang fra denne musical?

The Phantom of the Opera er en musical af Andrew Lloyd Webber. Den er baseret på romanen Le Fantôme de l'Opéra af Gaston Leroux. Historien handler om en maskeret skikkelse, der lurer under katakomberne i operahuset i Paris og udøver et rædselsregime over sine ansatte og gæster. Han forelsker sig i en håbefuld sangerinde, Christine Daaé, og bortfører hende for at gøre hende til sin stjerneelev ved operaen.

Min yndlingssang fra denne musical skulle være "Nattens musik." Jeg elsker, hvordan det starter med sådan en smuk melodi, der langsomt bygger op til et fantastisk klimaks. Den har også en af mine yndlingstekster fra enhver sang: "Jeg er musik…Jeg er ren musik."

Hvor mange sange er der i musicalen, og hvem synger dem?

The Phantom of the Opera er en musical, der har været på Broadway, i London og over hele verden. Den blev oprindeligt skrevet af Andrew Lloyd Webber og instrueret af Harold Prince. Musicalen har i alt 32 sange, hvoraf de 9 er repriser.

-Der er 9 repriser i musicalen

-Der er i alt 32 sange

-4 komponister var med til at skrive musikken til denne musical