Ny Scenekunst Scenekunst Alt om musicalen Moulin Rouge – handling, plot, trivia med mere

Alt om musicalen Moulin Rouge – handling, plot, trivia med mere


Alt om musicalen Moulin Rouge - handling, plot, trivia med mere

Musicalen Moulin Rouge er en af de mest ikoniske shows i Broadways historie. Den blev udgivet første gang i 2001 og har kørt lige siden.

Den fortæller historien om en ung digter, Christian, der forelsker sig i en skuespillerinde, Satine, der spiller rollen som en kurtisane ved navn "Nicole" på et eksklusivt parisisk bordel kaldet "Moulin Rouge".

Musicalen Moulin Rouge er fuld af action og intriger. Der er også nogle interessante trivia om det, som du måske ikke kender. For eksempel: Showet var baseret på en roman af den franske forfatter Pierre La Mure, som blev udgivet i 1928.

Hvad er plottet i Moulin Rouge?

Moulin Rouge er en musical af Baz Luhrmann. Den fortæller historien om Christian, en ung forfatter, der forelsker sig i Satine, en kabaretstjerne. Historien foregår i og omkring natklubben Moulin Rouge i Paris ved begyndelsen af det 20. århundrede.

Musicalen fortæller historien om Christian, en ung forfatter, der forelsker sig i Satine, en kabaretstjerne. Historien foregår i og omkring natklubben Moulin Rouge i Paris ved begyndelsen af det 20. århundrede.

Hvor mange mennesker er med i Moulin Rouges rollebesætning?

Musicalen Moulin Rouge er skrevet af Baz Luhrmann og instrueret af John Cameron Mitchell. Rollelisten inkluderer Ewan McGregor, Nicole Kidman, Jim Broadbent, Richard Roxburgh og John Leguizamo.

Musicalen blev tilpasset fra romanen af samme navn af den franske forfatter Pierre La Mure.

Hvem handler historien om?

Musicalen Moulin Rouge handler om en ung kunstner, der forelsker sig i stjernen i showet.

Musicalen Moulin Rouge handler om en ung kunstner ved navn Christian, der forelsker sig i showets stjerne, Satine. De to bliver vanvittigt forelskede, men fordi Satine er kurtisane, og han bare er en kunstner, er det forbudt for dem at være sammen.

Hvad handler musicalen Moulin Rouge om?

Moulin Rouge er en musical, der fortæller historien om en ung digter, Christian, der forelsker sig i Moulin Rouges stjerne, Satine. Musicalen foregår i Paris ved begyndelsen af det 20. århundrede. Den handler om Christians rejse for at finde ægte kærlighed og hans kamp for at bryde ud af sine dybtliggende fordomme mod 'det hurtige liv'.

Hvad er rammerne for Moulin Rouge?

Moulin Rouge er en musical, der blev udgivet i 2001. Den foregår i Paris, Frankrig. Musicalen handler om en ung kunstner, der forelsker sig i stjernen fra Moulin Rouge. Historien følger deres forhold, mens det vokser og til sidst bliver surt.

Hvem skrev Moulin Rouge?

Musicalen Moulin Rouge er skrevet af Alan Jay Lerner og Frederick Loewe.

Alan Jay Lerner og Frederick Loewe var de to personer, der skrev musicalen Moulin Rouge.

Hvad er hovedpersonerne i Moulin Rouge?

Musicalen Moulin Rouge er en historie om kærlighed, forræderi og forløsning.

Hovedpersonerne i musicalen Moulin Rouge er Christian, Satine og Toulouse-Lautrec. Christian forelsker sig i Satine, men hun bliver lovet til en anden mand. Da Christian finder ud af, at Satine har været ham utro, bliver han knust og forlader hende. Som et resultat falder hun ind i en sygdom, som fører til hendes død.

Hvem instruerede Moulin Rouge?

Moulin Rouge er en musical instrueret af Baz Luhrmann. Den blev udgivet i 2001 og havde Nicole Kidman, Ewan McGregor og John Leguizamo i hovedrollerne.

Filmen blev nomineret til 8 Oscars, inklusive bedste film og vandt to for bedste kunstretning/dekoration (Baz Luhrmann) og bedste kostumedesign (Sandy Powell).